Perfo over ons

Perfo.nl

Over ons

Perfo is gegroeid van een bescheiden begin tot een welvarend bedrijf met meer dan 20 toegewijde medewerkers. Al ruim 30 jaar hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in de metaalbewerkingssector. Onze klantenkring strekt zich uit over diverse industrieën, waaronder machinebouwers, gevelbouwers, de PV-industrie en de elektronica-industrie in heel Nederland. Bij Perfo zijn we trots op onze expertise en toewijding aan hoogwaardige metaalbewerking. Interesse in hoe we dit voor jou kunnen toepassen? Neem dan zeker contact met ons op, onze vakkundige medewerkers denken graag met je mee.

Metaalbewerking Productiemogelijkheden
×
Geperforeerde platen Perfo

Perfo.nl

Geperforeerde platen

Perfo biedt diverse mogelijkheden in plaatbewerkingstechnieken. Wij leveren geperforeerde platen van hoge kwaliteit in diverse afmetingen. De materiaalkeuze daarbij is enorm, van aluminium tot roestvast staal en sendzimir tot thermisch verzinkt. Neem gerust contact met ons op, onze ontwerpers staan graag voor jou klaar om hulp te bieden bij welk project dan ook.

Veelgestelde vragen

Ontdek de mogelijkheden

Innovatie en ontwikkeling

Ontdek de mogelijkheden

Dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling zijn er nieuwe soorten metaallegeringen ontstaan. Deze materialen zijn veel beter in het weerstaan van corrosie en zijn sterker dan ooit. Hierdoor is er minder materiaal nodig om sterkere verbinden te kunnen maken. Deze materialen brengen nieuwe mogelijkheden voor ontwerp en gebruik in allerlei industrieën met zich mee. Bij Perfo zijn we experts in het verwerken van deze nieuwe materialen om aan specifieke behoeften te kunnen voldoen. Wil je weten hoe deze materialen jouw project kunnen verbeteren? Neem dan zeker even contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag jouw ideeën tot leven te brengen!

Vraag offerte aan

Perfo Metaalbewerking

Perfo.nl

Metaalbewerking

Bij Perfo bieden we een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van plaatbewerkingstechnieken. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten voor diverse toepassingen. Wat betreft materiaalkeuze heb je bij ons een overvloed aan opties, variërend van aluminium tot onbehandeld staal, van sendzimir tot thermisch verzinkt en RVS. We begrijpen de diversiteit van metalen en staalsoorten en helpen graag bij het selecteren van het meest geschikte materiaal. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op, ons deskundige team staat graag voor je klaar!

Metaalbewerking

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf Perfo.nl