Geperforeerde plaat

 

 

Op zoek naar een geperforeerde plaat met sleufperforaties of decoratieve perforatie? Bij Perfo beschikken we over een breed aanbod van verschillende soorten platen. Wij hebben dan ook voor iedere situatie een passende oplossing. Neem contact op met één van onze engineers zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de best passende oplossing.

Toepassingen voor de geperforeerde plaat

Een geperforeerde plaat van Perfo kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De producten die wij kunnen leveren zijn onder andere:

  • Traptreden met antislip Perfo patroon,
  • Gevelpanelen,
  • Zeefplaten
  • Balkonhekken.

De antislip Perfo patronen worden gebruikt voor: trappen, bordessen, oprijplaten voor vrachtwagens, enzovoort. Zo zijn onze geperforeerde platen beschikbaar in allerlei vormen en afwerkingen.

verschillende vormen geperforeerde plaat

Geperforeerde plaat op maat

Geen geperforeerde plaat is voor ons hetzelfde. Daarom kijken we altijd naar uw situatie en stemmen we in samenspraak af wat voor u de beste oplossing is. Onze engineer denkt graag met u mee.

Balkon met geperforeerde platen

Perfo als uw partner

Als partner voor de toelevering van pons-nibbel werk kunt u ons ook inschakelen. Wij hebben een zeer breed assortiment van gereedschappen waarmee we up-forming en down-forming kunnen toepassen in uw plaatmateriaal. Denk hierbij aan clipjes, haakjes of louvres: bij Perfo is dit allemaal mogelijk als toepassing op uw plaatmateriaal.

Oppervlaktebehandeling

Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van het poedercoaten, anodiseren of verzinken van uw producten. Hiermee beschermt u uw product en zorgt u voor een lange levensduur. Met onze afbraammachine kunnen wij de Perfoplaat nabehandelen zodat de poedercoating voldoet aan de Qualicoat richtlijnen.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een geperforeerde plaat, maar heeft u nog een aantal vragen over ons aanbod of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u in advies waar nodig.

heeft u
een vraag?

Bel

Producten

Verschillen vormen perfoplaten

Perfoplaten

Perfoplaten kunnen uit verschillende materialen geproduceerd worden. Standaard of maatwerk. Voor binnen en buiten. Keuze uit diverse maten, vormen en materialen.

anti slip traptreden

Traptreden

Wij leveren anti slip traptreden voor elke trap. Standaard, uit voorraad leverbaar. Of speciaal maatwerk, uit onze eigen fabriek.

Geperforeerd rooster

Persroosters

Standaard, uit voorraad leverbaar of speciaal maatwerk. U kunt kiezen uit staal, aluminium en RVS. De persroosters kunnen worden voorzien van een poedercoating.