Perfo sendzimir platen perforeren

Perfo.nl

Sendzimir platen

Bij Perfo vind je hoogwaardige geperforeerde sendzimir verzinkte platen. Wij bieden concurrerende prijzen, topkwaliteit en snelle leveringsservice. Onze verzinkte stalen platen komen rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Heb je behoefte aan op maat gemaakte producten? Geen enkel probleem! Wij verzorgen graag het op maat zagen van jouw stalen platen. Neem gauw een kijkje in ons ruime aanbod senzimir geperforeerde platen.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Sendzimir verzinkte plaat

Perfo.nl

Sendzimir verzinkte plaat

Een sendzimir-verzinkte plaat is in feite een staalplaat die na het koudwalsen wordt ondergedompeld in een zinkbad. Dit proces wordt uitgevoerd om het plaatmateriaal te beschermen tegen corrosie. Hierbij heb je direct het grootste voordeel van geperforeerde sendzimir platen te pakken. Daarnaast worden deze platen na het verzinken harder, wat resulteert in een verbeterde slijtage- en stootbestendigheid. In ons assortiment bieden wij sendzimir-verzinkte platen aan in diverse lengtes.

Offerte aanvragen

Sendzimir op maat gemaakt

Perfo.nl

Sendzimir op maat gemaakt

Welke maat geperforeerde sendzimir plaat jij ook wenst, je kunt eenvoudig de gewenste maat selecteren, waarna wij deze voor je op maat maken. Houd er echter rekening mee dat deze bescherming beperkt is voor de zijkanten van het materiaal en rond eventuele perforaties. sendzimir-verzinkte platen hebben doorgaans een mat-glanzende zinkkleurige uitstraling, vaak met een karakteristieke gebloemde structuur waarin de zinkkristallen zichtbaar zijn. Al onze geperforeerde platen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Leveren jullie ook maatwerk?

Absoluut, wij leveren ook maatwerk. Bij maatwerk perfoplaten is er veel mogelijk. Je hebt een ruime keuze in plaatvormen, materialen, perforatiepatronen en coating. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Wat is sendzimir verzinkt?

Sendzimir verzinken is een verzinkingsproces dat wordt toegepast op dunne staalplaten bij lagere temperaturen, met als doel bescherming tegen corrosie en andere voordelen zoals een glad uiterlijk en geschiktheid voor specifieke toepassingen. Het wordt vaak gebruikt in situaties waarbij heet verzinken niet geschikt is vanwege de dikte van het staal of andere factoren.

Welke materialen zijn beschikbaar voor geperforeerde platen?

Geperforeerde platen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar waaronder: aluminium, onbehandeld staal, roestvast staal en sendzimir verzinkt.

Hoe dik kunnen de geperforeerde platen zijn?

In de praktijk zijn de meeste platen tussen de 1,5 mm en 3 mm dik, afhankelijk van de materiaalkeuze.

Overtuigd?

Ben je overtuigd en wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Voordelen sendzimir platen

Perfo.nl

Voordelen sendzimir platen

Sendzimir platen bieden een aantal voordelen welke wij graag even voor jou op een rij zetten. Te beginnen met de corrosiebestendigheid van de sendzimir geperforeerde plaat. Dankzij de sendzimir-galvanisatie zijn deze platen bestand tegen roest en corrosie, wat ze geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarnaast zijn sendzimir geperforeerde platen erg duurzaam, ze zijn sterk en gaan lang mee, zelfs onder zware belasting. Deze platen bieden nauwkeurige en gelijkmatig geperforeerde gaten, wat sendzimir geperforeerde platen geschikt maakt voor vele toepassingen. Ze zijn beschikbaar in verschillende patronen en maten, waardoor je altijd de juiste stijl voor je project kunt kiezen.

Veelgestelde vragen

Sendzimir platen kopen

Over ons

Sendzimir platen kopen?

Op zoek naar geperforeerde sendzimir platen? Bij Perfo bieden we hoogwaardige sendzimir geperforeerde platen die voldoen aan de strengste normen. Als je op zoek bent naar duurzame en veelzijdige geperforeerde platen voor je project, bent je bij ons aan het juiste adres! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte opvragen

Neem contact op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel. Vertel ons over jouw ontwerp, de afmetingen, het materiaal dat je wilt gebruiken, en eventuele specifieke vereisten. Wij streven er naar om binnen 48 uur een passende offerte te sturen.

Offerte aanvragen

Van kleine- en grote series tot maatwerk

Kostenefficiënt productieproces

Bewerking van diverse metaalsoorten

Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf Perfo.nl